Vacature Productie Assistent

We zoeken een geboren organisator met een liefde voor goede koffie.
Jij bent het middelpunt van onze branderij. Bij jou komen alle lijntjes samen.
Van kwaliteitscontrole tot bezorging, van schoonmaak tot bestellingen jij draait je hand nergens voor om. 
Samen met de koffiebrander ben je verantwoordelijk voor de productie, je zorgt ervoor dat de productie probleemloos kan starten, dat de koffie verpakt wordt en dat de bestellingen worden bezorgd bij onze afnemers.


 

Waarom werken bij Stooker Specialty Coffee?

Stooker Specialty Coffee is een jonge koffiebranderij uit Amsterdam met een missie. Wij willen specialty coffee bereikbaar maken voor iedereen. Ons motto is "Samen zetten we de beste koffie ter wereld." want niet alleen wij hebben invloed op het kopje koffie wat je iedere morgen drinkt, maar ook de boer, plukkers, importeurs en de barista's die uiteindelijk de koffie zetten. Samen met hen werken we om de hoogst haalbare kwaliteit in je kopje te krijgen.

Onze organisatie

We zijn jong, lekker compact en vol met ambitie. Hierdoor kunnen we snel schakelen, en zijn we altijd in voor toffe uitdagingen. Omdat het team nog klein is en het bedrijf nog jong zijn de doorgroeimogelijkheden groot. Jij kunt je bij Stooker ontwikkelen in de specialty coffee wereld en misschien zelfs doorgroeien tot koffiebrander.
Wat vragen we van jou?

Je hebt organisatorisch vermogen, dingen regelen vind je heerlijk.
Je hebt een liefde voor koffie.
Je bent flexibel maar zeker ook geordend.
Je bent praktisch ingesteld en doet graag fysiek werk.
Je hebt een rijbewijs.

Wat bieden wij jou?

We bieden je een plek om jezelf te ontplooien om uiteindelijk een expert te worden binnen de specialty coffee wereld. Binnen Stooker kun je groeien en daarvoor bieden we passende begeleiding. We bieden je in eerste instantie een parttime baan voor 32 uur per week met in de toekomst eventueel 40 uur per week. Hierbij hoort een passend, marktconform salaris en je drinkt natuurlijk gratis de beste specialty coffee.


Solliciteren? Stuur een mailtje naar onno@stookerspecialtycoffee.com. Hij neemt zo snel mogelijk contact met je op!.