Hospitality

Je hebt je eigen horecaconcept. Je hebt een visie over hoe jouw onderneming eruit moet zien, hoe het moet aanvoelen voor de gast en hoe jouw team met elkaar omgaat. Je hebt de drive om jouw gasten bepaalde producten, die jij te gek vindt, te laten zien, ruiken en proeven. Misschien serveer je een lamsbout van een lokale boerderij, een stuk zuurdesembrood met een poached egg of een Thaise kippensoep waarvan je de bouillon zelf trekt.
Die focus op kwaliteit en onderscheidend vermogen kun je ook laten terugkomen in de koffie die je schenkt. Je bent bij Stooker niet simpelweg een afnemer, je gaat een samenwerking aan. Samen met de mensen in jouw team werken we toe naar het neerzetten van een geweldig product. Stooker leert hen het verhaal van het product te vertellen, hoe ze onze bonen optimaal kunnen extraheren en hoe ze de melk perfect moeten opschuimen.

Klaar om het koffieniveau van je horecaonderneming naar het volgende level te tillen? Neem contact op met Stooker via hello@stookerspecialtycoffee.com of +31 (0)20 737 17 14 voor een afspraak bij ons in de werkplaats of bij jouw onderneming.

@stookercoffee

English